02 December 2017

What's In My Handbag


Hello, today rasa rajin pulek nak menaip di blog cumil ku ini haha. Topik yg terlintas di fikiran is "What's Inside My Bag". For me, saya x macam org lain yg umpama "masuk je dlm beg pompuan tk jumpa jalan keluar weh tgn tu" or "simpan brg dlm beg pompuan umpama jalan mati wakakakakaka xjumpa kalauiu dh simpan" eh NO. Beg cik yaanie kemas okay! Dlm gmbr tu kurang lagi sb tisu habis, tisu basah hbs, bedak johnson hbs, pencuci muka hbs, makeup remover hbs dan byk lg hahahahaha.

WALLET
- Benda wajib kena ada la kan dlm handbag kalau takda mcm xlengkap idopp. Mana nak letak duit, cards, gambo2 kesayangan..

HANDFON
-Ni kalau seluk2 handbag tak jumpa boleh badmood sehari! HAHA ibarat nyawa wei...

POWERBANK&USB CABLE
-Haaa ni penyelamat dunia gtuwww. Iphone user yg 24 jam pgg hp mmg xcukup 1 powerbank agak nya *termsuk kwn pinjam sb tu xcukuop*

MAKEUP
-Foundation
-Makeup Remover
-Lipstick
-Brush
-Bedak Baby Johnson
-Pencuci Muka

TISU
- Yg ni wajib! Sy makan comot and xleh control so kena ada TISU! Hahahahaha nk bawak saputgn malu lak en umo cenggini usung sapu tgn hahaha. 

PERFUME
-Ni kawan setia lerr gayanya.

LOTION
-Yanie tak boleh xda lotion rasa xselesa tak pakai.


Haaaaaa itu lah yg ado dalam handbag yanie. Korang pulak? Boleh la share sikit2 kt komen kalau sudi.

2 comments:

  1. dalam handbag Gee mesti ada toys!tak tahu masa mana masuk!adehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sye dh ada anak kelak gtu jgak rsanya kan hahahaha

      Delete

Rules :

1. NO MAKIAN
2. NO LUCAH
3. NO IKLAN TAK SENONOH
4. NO MENCARUT
5. NO HINAAN


Nak nasihat sila berlembut okay?

Get this tabber widget